kinderdagverblijf_twinkel_logoUNIEK 4-GROEPENCONCEPT

Alleen bij Twinkel HD vind je 4 groepen binnen één kinderdagverblijf. Dit betekent dat een kind ieder jaar weer een groep kan opschuiven en op die manier de opvang zal krijgen die behoort tot zijn of haar specifieke leeftijd.

Waar andere dagverblijven soms maar twee groepen hebben waar de kinderen dus jaren in dezelfde ruimte met het zelfde speelgoed verblijven, biedt Twinkel voor elk jaar een nieuwe groep met nieuwe uitdagingen! Wij geloven dat kinderen hierdoor beter verzorgd, begeleid en gestimuleerd kunnen worden.

Vooral voor het laatste jaar is dit extra belangrijk zodat de stap van dagverblijf naar basisschool minder groot is!

madagaWARM, BIOLOGISCH ETEN

Meer tijd krijgen ouders niet en dat terwijl ze gezond en puur eten voor hun kleine steeds belangrijker vinden. We weten dat oudercommissies oren hebben naar praktische oplossingen die gekookt zijn met natuurlijke producten. Daarom hebben wij een assortiment samengesteld voor baby's en peuters waarmee ze op kinderdagverblijf Twinkel kunnen genieten van een gevarieerde maaltijd.

Madaga kookt voor kinderdagverblijven verse, warme gerechten voor 's middag of 's avonds, die we door het hele land bezorgen. Alles wat we koken is van topkwaliteit, makkelijk op te warmen, veilig en heeft een eerlijke prijs. We leveren ook vegetarische sandwichspreads vol groenten en gezonde, lekkere traktaties. Verder houden we altijd rekening met kinderen die een allergie hebben.

kinderdagverblijf hoofddorp twinkel bedjes  

GEEN STAPELBEDDEN

Op Twinkel gunnen we ieder kind zijn eigen bedje. Wij werken dus niet met stapelbedden, omdat kinderen niet graag op die manier worden opgesloten. Vaak is de slaapkamer "het ondergeschoven kindje" van de dagopvang, maar wij investeren juist in de ruimte en de slaapplek voor onze kinderen. Juist omdat deze rustmomenten voor kinderen ook zo belangrijk zijn.

Dat betekent dus ruime slaapkamers met daarin eenpersoonsbedjes voor alle kinderen!

kinderdagverblijf_twinkel_klok  

LAST MINUTE-OPVANG

Twinkel heeft er nog een extra service bij: last minute-opvang. Dit houdt in dat alle ouders 's ochtends tussen 8.00 en 10.00 uur naar Twinkel kunnen bellen om voor diezelfde dag een extra opvangdag aan te vragen. Er worden in de ochtend vaak kinderen afgemeld vanwege ziekte, vrije dagen van ouders etc. Deze open plekken op de groepen willen wij nuttig gaan gebruiken door deze als last minute plekken aan te bieden. Dus vraagt je baas ineens of je wil werken, heb je ineens enorme behoefte om te gaan winkelen, wil je een dagje lekker bijslapen of noem maar op... Bel die dag naar Twinkel en wie weet is er een last minute vrij! Een halve dag kan ook. Een last minute is op dezelfde dag bellen en komen.
Extra dagen of weken die van tevoren worden aangevraagd zijn reguliere extra dagen zoals iedereen dat nu al gewend is.

De last minute-tarieven vind je hier.

kinderdagverblijf_twinkel_kapperservice  

EEN EIGEN TWINKEL-KAPSALON

Twinkel heeft leidsters in dienst die tevens zijn opgeleid tot kinderkapsters.

Indien gewenst, kun je je kind op de dag dat hij of zij naar Twinkel gaat door de leidster van de groep gratis laten knippen. Het knippen vindt plaats in een vertrouwde omgeving en door iemand die het kind goed kent. Op deze manier is het een plezier voor het kind en een groot gemak voor de ouders!

Wil je je kind laten knippen, dan kun je hiervoor van te voren een afspraak maken met de leidster van de groep.

kinderdagverblijf_twinkel_thema  

PERIODIEKE, LEERZAME THEMA'S

Op Twinkel hebben we om de paar weken een nieuw thema dat ons hele dagverblijf kleurt. Door middel van deze thema's leren we de kinderen steeds weer nieuwe dingen en blijft het dagverblijf ook niet steeds hetzelfde. Door deze aangename verandering is het voor de kinderen telkens weer een leerzaam bezoek, waar steeds opnieuw iets valt te ontdekken. Elke groep geeft op zijn eigen wijze invulling aan het thema en de kinderen doen uiteraard ook mee!

Voorbeelden van thema's zijn: Ik, Landen, Op safari, Winterwonderland, Zelfexpressie, Kunst, enzovoort!

kinderdaagverblijf_twinkel_feest
 

TWINKEL HOUDT VAN FEESTJES

Het liefst maken we van elke dag een feest!

Maar is er niets te vieren dan zorgen we er toch voor dat het gezellig is. Maar is er wel wat te vieren dan vieren we dat ook goed! Of er nu een jarige is of een officiele feestdag we pakken uit met verkleden, slingers, ballonnen, spelletjes en nog veel meer. Ieder feestje is uniek en reuze gezellig. Dus kom langs en vier met ons mee!

Bijvoorbeeld de goedendoelendag of sinterklaas of het zomerfeest of pasen of je verjaardag of kerst of carnaval of sint-maarten of het sprookjesfeest of noem maar op! Er is altijd wel een reden voor een feestje.

kinderdagverblijf_twinkel_25jaar

 

KWALITEIT DOOR ERVARING

De dag dat Twinkel haar deuren voor het eerst openden is alweer 25 jaar geleden. Toen waren we gemotiveerd om onderscheidende en kwalitatief hoogstaande dagopvang te brengen waar de Haarlemmermeer blij mee zou zijn. Nu hebben we dat in de loop der tijd bewezen en zijn we iedere dag nog steeds gemotiveerd om onze beloftes waar te maken.

Daarbij hebben we enorm veel geleerd in die kwart eeuw waardoor we een nog betere dienstverlening kunnen bieden met ons eigen Twinkelteam. In dit team werken vele mensen die er vanaf het begin al bij waren en die het Twinkelgevoel een warm hart toe dragen.

En wanneer veel leidsters meer dan 15 jaar bij een werkgever in dienst blijven zegt dat opzich al genoeg. Over de loyaliteit en inzet van die mensen maar ook over de werkwijze en waardering van de werkgever. Al deze elementen samen zeggen dat mensen zich fijn voelen op Twinkel, waardoor de kinderen het ook weer fijn hebben op Twinkel, bij mensen die liefde hebben voor hun vak.

  DAAROM KIEZEN OUDERS TWINKEL!