Twinkel Hoofddorp

Twinkel heeft sinds 1999 een vestiging in Hoofddorp. Maar in oktober 2012 zijn wij overgegaan naar een gloednieuw pand op een steenworp afstand van de oude lokatie. Deze nieuwe Twinkel Hoofddorp is modern en ruim opgezet, met behoud van een warme sfeer die zo kenmerkend is voor Twinkel. De verhuizing naar bedrijventerrein 'President' is om allerlei redenen noodzakelijk geweest. Niet op de laatste plaats om wederom aan alle huidige wet- en regelgeving omtrent de kinderopvang te kunnen voldoen. Zoals wellicht bekend is worden de eisen aan de kinderopvang regelmatig gewijzigd waardoor je je als kinderdagverblijf voortdurend moet kunnen aanpassen. Nu is dat niet altijd even makkelijk. Met het opzetten van een geheel nieuw dagverblijf hebben wij er niet alleen voor gezorgd dat Twinkel aan alle huidige eisen voldoet maar ook in de toekomst beter kan anticiperen op nieuwe regelgeving waarvan nu nog niet eens sprake is.
Los daarvan zijn er nog tal van verbeteringen: denk hierbij aan dubbele en kleinere groepen, waardoor individuele aandacht nog beter gerealiseerd kan worden en gezelligheid nog eerder gemaakt is. Daarnaast is er bijvoorbeeld voor de ouders meer parkeergelegenheid. En zo zijn er nog veel meer redenen waardoor deze verhuizing echt een winst is voor iedereen.
Uniek aan deze vestiging is ook het zogenoemde 4-groepenconcept. Dit houdt in dat we hier voor elk levensjaar van 0 tot 4 een aparte groep hebben. Hierdoor is het mogelijk om nog beter op de levensfase van de kinderen in te spelen. Het voordeel is dat een kind jaarlijks weer extra wordt gestimuleerd in een nieuwe, speciaal op de leeftijd aangepaste speelomgeving waardoor het zich nog beter kan ontwikkelen. Vooral in het laatste jaar is het voor de kleuters van belang dat zij zich al specifiek kunnen voorbereiden op de grote stap naar de basisschool. Verder heeft elke groep nog een eigen, ruime buitenspeelplaats voorzien van eigen spelmateriaal.
Het Twinkelteam Hoofddorp bestaat uit betrokken leidsters die professionele zorg met warmte en gezelligheid weten te combineren zodat kinderen zich hier direct thuis voelen. Sommige leidsters doen dat zelfs al meer dan 10 jaar lang voor Twinkel. En juist door deze jarenlange ervaring, individuele zorg en aandacht in een warme omgeving is je kind hier in goede handen!

spacewalker