Twinkel Nieuw-Vennep

Onze vestiging in Nieuw-Vennep is het dagverblijf waar het in 1993 allemaal is begonnen. Om die reden heeft Twinkel Nieuw-Vennep altijd een speciale plek in ons hart. Een klein hecht team zorgt dagelijks voor een knusse en huiselijke sfeer, zodat jij en je kind zich snel thuis voelen. Sommige leidsters doen dat zelfs al meer dan 10 jaar lang voor Twinkel.
In totaal zijn er twee groepen, een intieme sfeer waar iedereen elkaar gemakkelijk leert kennen en extra persoonlijke aandacht snel gegeven is. Elke groepsruimte is aangepast op de betreffende leeftijd. In de ruimtes kunnen de kinderen veilig bewegen, ontdekken en groeien in hun ontwikkeling. En bijvoorbeeld bij de peuters zorgt de grote ballenbak altijd weer voor veel speelplezier!

Het dagverblijf bevindt zich in hartje Nieuw-Vennep en heeft twee buitenspeelplaatsen. Door de specifieke locatie gaan kinderen er ook vaak op uit, de hele middag spelen in het park of gezellig naar de kinderboerderij. Wij combineren door onze decennia lange ervaring, professionele zorg en persoonlijke aandacht met warmte en gezelligheid en daarom is je kind hier dus altijd in goede handen!

 

kinderdagverblijf Twinkel Nieuw-Vennep